Let’s start a revolution!

Oké. Picture this. Een heerlijk winterzonnetje. Een strak blauwe hemel. Eindeloze witte pistes met verse sneeuw. Helemaal niemand in de buurt. Alleen jij en de elementen. Jij en je hardware zijn er klaar voor om ook deze slopes te bedwingen. Klaar om iedereen te laten zien dat jij de echte crack bent. Weet je hoe je dit moment nóg intenser kunt beleven? Met een topkwaliteit skipully van Gareth & Lucas.

Wij zijn zelf grote wintersportliefhebbers. In onze zoektocht naar de allerbeste skipully liepen we zelf tegen een uitdaging aan. We konden geen skipully vinden die aan onze wensen en strenge eisenpakket voldeed. Het gevolg kun je raden: we hebben zelf de stoute schoenen aangetrokken en zijn op onderzoek uitgegaan. Na maanden van voorbereiding, onderzoek, overleg met fabrikanten en testen zijn we enorm trots op het bereikte eindresultaat: de eerste productlijn skipullies van Gareth & Lucas is onderweg.

Weet je wat onze skipullies zo uniek maakt? We hebben besloten om het anders te doen dan alle anderen. We willen met onze skipullies een revolutie ontketenen.

Skipullies met een uniek ontwerp

Allereerst zijn onze ontwerpen uniek. We hebben bijzondere designs met karakter, die je nergens anders tegen komt. Je herkent een Gareth & Lucas skipully door het strakke ontwerp direct. We hebben uitzonderlijk design gemaakt tot ons trademark.

Skipully van de beste kwaliteit

We gaan ervan uit dat jullie net als wij strenge eisen stellen aan de kwaliteit van een skipully.

Een skipully die je in de steek laat bovenaan de piste is natuurlijk funest. Daarom zijn de skipullies van Gareth & Lucas uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen. Alle materialen die we hebben gebruikt voor de skipullies, van de stoffen tot en met de rits, hebben onze duurzaamheidstesten doorstaan. Met vlag en wimpel geslaagd onder de zwaarste omstandigheden. De materialen die wij gebruiken, hebben hun kwaliteit en duurzaamheid al ruimschoots bewezen.

Materialen van de Gareth & Lucas skipullies

Onze skipullies zijn vervaardigd uit de beste stoffen. Als liefhebber van de wintersport geniet je intensief van de natuurelementen. We vinden het daarom ontzettend belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen. We hebben na maanden onderzoek en intensief testen gekozen voor een combinatie van 90% polyester en 10% Spandex. De polyester die we gebruiken in onze skipullies is voor de volle honderd procent gemaakt uit gerecycled materiaal. Alles om onze footprint zo beperkt mogelijk te houden.

Bovendien zijn de Gareth & Lucas skipullies ook nog eens behandeld met een speciale anti odor technologie. Door deze high-tech ontwikkeling kunnen de geurmoleculen zich niet langer hechten aan de stoffen van de skipully. Het gevolg is dat vervelende geurtjes bij onze skipullies voorgoed tot het verleden behoren.

Wil je jezelf optimaal voorbereiden op komend wintersportseizoen, dan doe je dat natuurlijk met een van de beste skipullies ooit gemaakt. Je kiest voor een skipully van Gareth & Lucas. Op dit moment zijn we hard aan het werk om de productlancering voor te bereiden.

Vanaf november kun je jouw eerste Gareth & Lucas skipully kopen in onze nieuwe webshop.

Volg ons
Instagram
Facebook