Gezichtsmaskers voor de wintersport

Het skiseizoen van 2021 staat alweer voor de deur. Hoewel door de wereldwijde corona uitbraak het lange tijd onzeker is gebleven wanneer het nieuwe wintersport seizoen van start zou gaan, zijn in verschillende skigebieden de skiliften inmiddels weer gaan draaien. En hoewel de situatie natuurlijk altijd kan veranderen, lijkt het erop dat we ondanks de Covid-19 crisis toch ook dit jaar weer kunnen gaan genieten van onze grote liefde: de wintersport.

Wil je gaan skiën of snowboarden tijdens de Corona tijd, controleer dan voordat je vertrekt welke regels er in het skigebied van je keuze van toepassing zijn. Deze regels kunnen verschillen van skigebied tot skigebied. Eén van de corona regels zal overal hetzelfde zijn: het dragen van een masker zal verplicht zijn, ook bij wintersport.

Corona regels bij skiën

Als we iets hebben geleerd van de huidige corona crisis, is het dat helemaal niets zeker is. Controleer dus altijd voordat je naar de wintersport bestemming vertrekt welke regels er van toepassing zijn in het gebied waar je naar toe wilt. Naast de ´normale´ corona verplichtingen, zoals maskers  en gezichtsbedekking in winkels en in het OV, zijn er ook op de piste speciale corona regels van toepassing. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat de volgende corona regels bij de wintersport kunnen gelden:

  • Houdt altijd minimaal 1 meter afstand van elkaar
  • Het dragen van mond- en neusbedekking is verplicht in de liftstations, de liften zelf en in het buffetdeel van de restaurants.
  • Er staan tussen hand desinfectie dispensers tussen 1.500 en 3.250 meter voor regelmatig gebruik
  • Zoveel mogelijk contactloos betalen

Corona wintersport maskers

Je kent Gareth & Lucas natuurlijk al van onze skipullies van de beste kwaliteit met in het oog springende ontwerpen. Het was voor ons dan ook maar en kleine stap om ons assortiment uit te breiden met skimaskers die niet alleen functioneel zijn, maar je skioutfit ook nog eens afmaken. Wanneer je verplicht bent om met wintersport in deze tijden van corona een masker te dragen kun je er maar beter het beste van maken, toch?

Een skipully van Gareth & Lucas zul je altijd direct herkennen. Denk bijvoorbeeld aan de opvallende designs die we voor onze skitruien gebruiken of ons oog voor details in combinatie met een hoogwaardige afwerking, waarmee we al een nieuwe standaard hebben gezet voor skikleding.

Opnieuw hebben we de lat hoog gelegd bij de ontwikkeling van onze gezichtsmaskers voor gebruik bij de wintersport. We hadden vooraf een aantal harde eisen waaraan het masker wat ons betreft aan moest voldoen. Het is ons gelukt om een wintersport corona masker te ontwikkelen naar de standaarden van Gareth & Lucas.

De gezichtsbedekking die we hebben ontwikkeld is een combinatie van een nekwarmer en een mond- neusmasker. Het maskers is goedgekeurd volgens de corona regels voor gebruik als mondmasker in de skiliften. We hebben weer gekozen voor onze opvallende designs en we hebben vanzelfsprekend weer diezelfde kwaliteit en afwerking die men van ons gewend is.

Ga je dit jaar op wintersport, reken er dan op het gebruik van gezichtsbedekking verplicht is. Een goedgekeurd gezichtsmasker voor de wintersport kun je kopen in de webshop van Gareth & Lucas

Volg ons
Instagram
Facebook