We can’t be stopped!

Laten zien wie je bent en jezelf durven te zijn in veranderende omstandigheden. Kleding die jouw liefde voor wintersport laat zien. Vanuit deze mentaliteit is Gareth & Lucas ontstaan. Nu gaan we verder, waar anderen stoppen.

Wij zijn er voor de vroege vogel, de doorzetters en voor degene die niet opgeven waar anderen stoppen. We bieden daarom kleding die niet alleen geschikt is voor wintersport, maar ook voor actieve buitensporten zoals hardlopen, roeien, wielrennen en mountainbiken. Wij willen dat jij je op elk moment van de dag comfortabel en zelfverzekerd voelt, en hebben daarom kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze producten hebben een origineel design, veel karakter en een stukje speelsheid. Ze laten jouw enthousiasme zien als geen enkel ander product. Ze helpen jou met het bereiken van je doel, ongeacht de situatie. Zodat jij ook verder gaat, waar anderen stoppen.

If you have the motivation, we can supply!

Gareth & Lucas

Werkt de bovenstaande video niet? Kijk hem dan via deze link

Wij houden van wintersport. Ons team bestaat uit wintersportgekkies die al het nieuws rondom de pistes in de gaten houden.
Wil jij op de hoogte zijn van alles rondom Gareth & Lucas én nieuws vanaf de pistes? Bekijk dan onze blogs hier!