Terwijl de temperaturen in de dalen nog aan de hoge kant zijn, kijken de liefhebbers van de wintersport altijd uit naar het moment dat de eerste sneeuwvlokken uit de hemel neerdalen.

Helemaal na de afgelopen periode, waarin we natuurlijk veel te lang binnen hebben gezeten.

Zelfs wanneer er in de wintersportgebieden nog geen sneeuwvlokje is gevallen, kun je als skiër of snowboarder al genieten van de prachtigste afdalingen. Op de gletsjers van het Oostenrijkse Sölden en het Italiaanse Schnalstaler kun je namelijk binnenkort al terecht. Maar ook in de andere wintersportgebieden zullen de liften snel weer gaan draaien.

Ben je al klaar voor de wintersport?

Voordat je er klaar voor bent om op de latten te staan, controleer je natuurlijk eerst je uitrusting. Zijn je ski’s of snowboard nog piekfijn in orde of kunnen ze nog wel een slijpbeurt en wat wax gebruiken?

Vergeet daarbij ook zeker je ski outfit niet. Het laatste wat je wil is dat je er op je eerste piste dag achter komt dat die coronakilootjes je lang verwachte wintersportavontuur in de weg zitten.

Nu we het toch over wintersportkleding hebben, ken je de Garath & Lucas skipullies al?

Kleding voor skiërs en snowboarders. Ontworpen door wintersporters in het hart en ziel en gemaakt van de allerbeste kwaliteit. Wintersportkleding waarmee je jouw liefde voor de piste laat zien.

Pullies van Gareth & Lucas

De skipully of gewoon in het kort pully is afkomstig van het woord pullover. En die kennen we natuurlijk als een trui. De skipully is dan ook ‘gewoon’ een trui voor het skiën. Alhoewel, heel gewoontjes kunnen we onze pullies natuurlijk niet noemen.

Veel snowboarders en skiërs gebruiken de pully als een tussenlaag. Wintersporters kleden zich graag volgens een drie lagen systeem. De eerste laag is de thermokleding en de derde laag is de jas. Daartussenin draag je de skipully. Dat is dus de reden dat de pullie ook wel een skivest of ski trui wordt genoemd.

Een belangrijk verschil tussen onze skipullies en andere truien voor de wintersport zijn de gebruikte materialen. Onze pullies zijn gemaakt van het materiaal van morgen. Ongekende kwaliteit in combinatie met unieke designs om je bij te staan bij al je avonturen op de piste. En natuurlijk helemaal geschikt om te dragen tijdens intensieve activiteiten bij lage temperaturen.

Ons avontuur is afgelopen jaar gestart en nu zijn we ons alweer klaar aan het maken voor het nieuwe skiseizoen. Ben jij al al klaar voor het nieuwe wintersportseizoen?

Bekijk nu de collectie Gareth & Lucas wintersportkleding.

Volg ons
Instagram
Facebook