Uniek, anders, opvallend.Wintersport opnieuw uitgevonden

Laten zien wie je bent en jezelf durven te zijn. Kleding die jouw liefde voor wintersport laat zien.
Vanuit deze mentaliteit is Gareth & Lucas ontstaan. Meer lezen over ons? Dat kan hieronder!
Wij zijn alleen ook ontzettend benieuwd naar jullie.
Vergeet daarom niet jouw ervaring met Gareth & Lucas te delen met #garethlucas.

Visie

Het idee voor Gareth & Lucas is ontstaan in 2015. Oprichter Olaf Buimer realiseerde zich dat de kleuren zwart en grijs dominerend zijn op de piste en in de bar. Waar zijn de vrolijke kleuren en patronen, die juist het karakter en het gevoel van wintersport uitstralen? Hier is de visie voor Gareth & Lucas ontstaan. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. Het wordt tijd dat dit zichtbaar wordt in de kleding!

Het avontuur van Gareth & Lucas is daar begonnen en de afgelopen jaren is Gareth & Lucas aan de slag gegaan met vrolijke designs, unieke kleurenpaletten en de kwaliteit die hoort bij de beste wintersportervaring. Op 1 november 2020 wordt COLLECTION NO. 1 gelanceerd.
A dream come true.

Kwaliteit

De ene dag sneeuw, de andere dag zon. Je weet het al: de bergen zijn heerlijk onvoorspelbaar. Hoe hoger, hoe verraderlijker. Het is daarom dat Gareth & Lucas kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Wij willen dat jij je op elk moment van de dag comfortabel en zelfverzekerd voelt. Of je nou de held van de piste of van de après-ski bent, wij willen dat jij jouw wintersport altijd beleeft zoals dat zou moeten. Zorgeloos.
Het is daarom dat wij werken met de materialen van morgen. Zo verzekeren wij onze community dat onze producten verantwoord geproduceerd zijn.

Design

Het team van Gareth & Lucas blijft zich ontwikkelen. Dat is onze kracht. Experimenteren is geen risico, het is een vereiste. Alleen door onszelf te blijven uitdagen, kunnen we ons blijven onderscheiden van de rest. Alleen door anders te denken, kunnen we jou anders bieden.

Al onze pullies en nekwarmers hebben een uniek design en een uniek kleurenpallet. Met onze nieuwe stijlen worden de pistes nóg weer een stukje mooier. Daarnaast zijn al onze producten herkenbaar door een aantal oranje elementen. Hiermee laten we zien dat wij trots zijn op onze Nederlandse afkomst, ondanks dat er geen berg te vinden is.

Missie

Wij zijn liefdevol naar de liefhebber. Ons succes wordt bepaald door jullie. Jullie, die net zoals wij zo vreselijk verliefd zijn op de besneeuwde bergen. Samen starten we een revolutie waarin we onze liefde voor wintersport delen. Vergeet daarom niet om jouw ervaring te delen met #garethlucas wanneer jij in onze producten staat te shinen. Of je nou held van de piste of held van de kroeg bent, show us!