Shop

Opvallen op de piste is niet moeilijk. Jij valt zeker op in de grote grijze massa met onze skipully. Met onze opvallende skipully, gemaakt van 100% gerecycled polyester en allemaal met een eigen en uniek design heb jij gegarandeerd de beste wintersportervaring. Deel jouw ervaring met  #garethlucas.
Meer weten over Gareth & Lucas? Lees ons verhaal.

Bandana

Met deze stijlvolle bandana ben jij beschermd tegen de kou en ga je vol zelfvertrouwen de bergen in. Draag hem als sjaaltje om je nek, gebruik hem als hoofdband, maak er een mutsje van voor onder je helm, de opties zijn eindeloos.

Deze bandana is ook ideaal geschikt om snel om te doen als je de skilift ingaat. Wij willen dat jij de ultieme wintersport ervaart en zorgeloos kan genieten.

De bandana die we hebben ontwikkeld is een combinatie van een nekwarmer en een mond- neusmasker. Het masker is goedgekeurd volgens de corona regels voor gebruik als mondmasker in de skiliften. We hebben weer gekozen voor onze opvallende designs en we hebben vanzelfsprekend weer diezelfde kwaliteit en afwerking die men van ons gewend is. Wil je meer weten? We hebben een blog gewijd aan dit onderwerp, die lees je hier.