Zweten is een natuurlijke reactie op lichamelijke activiteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je je skipullies niet na één keer dragen, kan weggooien vanwege de stank? Het antwoord is: speciale anti-odor skipullies.

Wat is anti-odor?
Zweet is geurloos. De zweetlucht ontstaat pas wanneer ons zweet in aanraking komt met textiel. De bacteriën hechten zich aan het textiel en vermenigvuldigen zich op de kleding. Anti-odor technologie zorgt ervoor dat de bacteriegroei wordt afgeremd.

Antibacterieel of sneldrogend?
Skipullies kunnen antibacterieel zijn, maar ook sneldrogend. Sneldrogende materialen, zoals polyester, zorgen ervoor dat zweet goed kan worden afgevoerd. Hierdoor blijft de kleding licht en droog. Sneldrogende wintersportkleding is niet per se ontwikkeld om een zweetlucht tegen te gaan, maar quickdry kleding kan hier zeker wel bij helpen. Zweet wordt namelijk zo snel afgevoerd, dat bacteriën geen kans krijgen zich aan het textiel te hechten.

Bij antibacteriële technologieën ligt de nadruk juist op het voorkomen van een zweetlucht. Zo worden de skipullies van Gareth & Lucas behandeld waardoor nare geurtjes, zoals zweet of etensluchten zich niet aan de kleding hechten en daardoor blijven je skipullies langer fris ruiken.

Anti-odor skipullies van Gareth & Lucas
De skipullies van Gareth & Lucas hebben een speciale antibacteriële behandeling ondergaan. Daarnaast zijn de skipullies gemaakt van het sneldrogende polyester. Hierdoor sport je niet alleen zonder zweetlucht, maar is je wintersportkleding niet langer doordrenkt van het zweet.

Wat het doet voor de planeet
Een heleboel! ⅔ van de ecologische voetafdruk van je wintersportkleding ontstaat in de gebruiksfase. Met onze producten verminder je aanzienlijk de hoeveelheid afval en de hoeveelheid water en energie die je verbruikt. Hoeveel vraag je je af? Lees het hier

Wij zijn ervan overtuigd dat je onze producten geweldig zult vinden. Zelfs zo geweldig dat we een jaar prestatiegarantie aanbieden op elke aankoop. Als een product niet aan onze hoge normen voldoet, lossen we het graag voor je op.

My Store Admin